Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/katso/public_html/wp-includes/load.php:279) in /home/katso/public_html/wp-content/plugins/userpro/index.php on line 35
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPILDI. - Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası | KATSO

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPILDI.

KATSO’DA bir araya gelen TOBB, TÜRK-İŞ, TİSK, TESK, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, Türkiye KAMU-SEN temsilcileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında basın açıklaması düzenledi.

Katso’da bir araya gelen TOBB, TÜRK-İŞ, TİSK, TESK, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, Türkiye KAMU-SEN temsilcileri, 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında basın açıklaması düzenledi. Ortak bildiriyi okuyan KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ARSLAN, “15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz milli irade, hedef büyük Türkiye” dedi.
Türkiye’nin sivil toplumunu temsil eden; Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı olan; Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), HAK- İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 81 ilde aynı anda basın açıklaması düzenledi.

IMG_6669 IMG_6668 IMG_6665 IMG_6648

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone