AHŞAP KALIPÇI SEVİYE 3 MYK BELGELERİ VERİLDİ.

AHŞAP KALIPÇI VE BETONARME DEMİRCİ (SEVİYE 3 ) MYK BELGELERİ VERİLDİ.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan MEYBEM A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavlarında başarılı olan kişilere belgeleri teslim edildi.
MYK belgelendirmesi zorunlu 48 meslek dalı için firmalarımızın talebine istinaden yeterlilik sınavları Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmaya devam edecektir.

5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgesi almaları zorunlu hale gelmişti.

MYK belgelendirmesi zorunlu meslek dalları için firmalarımızın talebine istinaden yeterlilik sınavları Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacaktır. MYK belgelendirmesi zorunlu mesleklere http://www.myk.gov.tradresinden ulaşabilir.

IMG_6724 IMG_6731 IMG_6748 IMG_6759 IMG_6765 IMG_6769 IMG_6775

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone