Kangren Projelere KATSO Çözüm Olacak

26 Eylül 2013 günü saat:20.00’de başlayan Meclis toplantısında, İlimizin kangren halini almış sorunlarının çözümüne yönelik olarak oda nezdinde müdahil olunması ve yılan hikayesine dönmüş projelerin bir an önce hizmete girmesi için kamoyu desteği ve baskısı oluşturulması kararı alan odamız Meclis Üyeleri, oda olarak projelerin hayata geçirilmesi için etkin rol oynayacak.Meclis toplantısına damga vuran karar ise vilayetin bir türlü çözüme kavuşmamış projeleri konusunda oda olarak etkin rol oynanmasına yönelik üyelerin oybirliğiyle aldıkları karar oldu.Odamız Meclis Üyeleri ilimizin kanayan yarası halini alan yeni devlet hastanesi ve tıp fakültesi ile Gerede – Merzifon otobanının güzegahı ve yeniden gündeme gelmesi halinde istinaf mahkemesinin şehrimize kurulması konularında etkin rol üstlenmeyi karara bağladılar.