• KATSO

ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ.

2019/ŞUBAT Ayı Meclis Toplantımız, Meclis Başkanımız Turgay DELLALOĞLU Başkanlığında gerçekleşti.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Meclis katip üyeliği ve meclis üyeliği görevinden ayrılan Mustafa ÖZSOY'a Meclis Başkanımız Turgay DELLALOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoglu Odamıza yaptığı katkılardan dolayı Teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca Odamızın Koordinatörlüğünü yürüttüğü ERASMUS projesinde Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Turgut Demir, Meclis üyelerimizi proje hakkında bilgilendirdi. Ardından Odamız Genel Sekreter yardımcısı Adil Levent Baş 2019 İstihdam Seferberliği ve Mermer sektöründe Ticaret Bakanlığı tarafından kabul edilen URGE (Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi) projesi ile ilgili meclis üyelerine brifing verdi.

70 görüntüleme