• KATSO

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoğlu ve Genel Sekreter Yardımcımız Barış Çağlayan, Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz Başkanlığında gerçekleştirilen 2. Uluslararası Coğrafi işaretli ürünler zirvesi toplantısına katıldı.

19-21 Eylül tarihleri arasında “ Anadolu’dan Dünyaya” sloganı ile Ankara ilinde yapılacak olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’un düzenleyeceği “Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” hazırlık toplantısı Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca; Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Serkan Genç, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Açıkel, Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fahrettin Şenoğlu ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz konuşmasında; “19-21 Eylül tarihleri arasında Ankara’da, Ankara Ticaret Odasının Congresium salonunda büyük bir coğrafi işaretli ürünler zirvesi yapılacak. Zirvede sanıyorum TOBB düzenleyici durumda Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı bilgisi İçişleri Bakanlığımızdan bize not olarak verildi” ifadelerini kullandı.

12 görüntüleme