KUVEYT TİCARET ODASI BAŞKAN V. ZİYARETİ

September 8, 2018

Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz FINDIKOĞLU, Kuveyt Ticaret Odası Başkan V. Muhammed Al Harbi ile bir araya geldi.

Başkan Fındıkoğlu'nun daveti üzerine ilimize gelen, Kuveyt Ticaret Odası Başkan Vekili Al Harbi'ye Meclis Üyemiz Mustafa ŞENSOY ile İlimizdeki Turizm ve yatırım olanakları ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca ilimizdeki iş imkanlarının Kuveytli iş adamlarına cazip geleceğini ifade ederek, her türlü desteği sağlayacağını da belirtti.

Muhammed Al Harbi yaptığı değerlendirmede; İlimizdeki Ticari potansiyelin yüksek olduğunu ve bu konuda yatırım yapmak için girişimcilerde bulunacağını söyledi.
Görüşmenin sonunda Başkan FINDIKOĞLU 03 - 07 Ekim 2018 Tarihinde yapılacak olan 8.Ahşap Fuarımıza davet ederek hediye takdiminde bulundu.