2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI

March 1, 2019

2019 İstihdam seferberliği kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoglu İş -Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz AŞICI ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zafer ŞİMŞEK ile birlikte ortak Basın toplantısı düzenledi ve soruları yanıtladı. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin yanı sıra paydaş kamu kurumu birim amirleri katıldı.

Başkan FINDIKOĞLU konuşmasında; "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başlattığı İstihdam Seferberliğini açıklamak, duyurmak, anlatmak istiyoruz. İşverenleride, Çalışanlarıda sevindirecek uygulamaları açıklayacağız.

Şüphesiz ki temsil ettiğimiz Kastamonu iş dünyamız bundan önce olduğu gibi bu çağrıya da en doğru cevabı verecektir." dedi. Konuşma sonrası Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Adil Levent Baş 2019 İstihdam Seferberliği ile ilgili katılımcılara ve Basın Mensuplarına detaylı brifing verdi.