TOBB 75. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

May 2, 2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoglu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hasan Gülşen ve Kastamonu Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız A. Cevdet UYANIK, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen TOBB 75. Genel Kurulu Toplantısına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi veTeknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.

Share on Facebook
Share on Twitter