Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoğlu, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Fındıkoğlu Mesajında;
“Mustafa Kemal Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılaplarıyla yaşadığı her döneme fikirleriyle damga vurmuştur. 10 Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet’in erdemlerine sadakatini ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.
İnsanlığın ortak değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş, Türk Milleti tarihe ve insanlığa mal olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.”
Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoğlu, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Önceki yazı
Mülkiye Başmüfettişi Ali EKİCİ’den Başkanımıza Ziyaret
Sonraki yazı
E-TİCARETE E-KILAVUZ Eğitim Programı
Son Yazılar
- İstanbul Sanayi Odası Ev Sahipliğinde Kastamonu İstişare Toplantısı 24 Haziran 2025
- Yeni Yatırım Teşvik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı 17 Haziran 2025
- Kastamonu’nun Geleceği İçin Güçlü Adımlar Atıyoruz. 9 Mayıs 2025
- Araç – İhsangazi Organize Sanayi Bölgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı. 15 Nisan 2025
- NİYEP Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı Protokolü İmzalandı. 12 Mart 2025