MÜŞTEREK MESLEK KOMİTESİ TOPLANTIMIZ VE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMIMIZ GERÇEKLEŞTİ.
Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Fındıkoglu ve Meclis Başkanımız Turgay Dellaloğlu ev sahipliğinde Mado restaurantta yapılan iftar programına, Ticaret Borsası Başkanı Sedatİşeri, Borsa Meclis Başkanı Ömer Faruk Yanık, Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi ve Meclis üyeleri, İnebolu Ticaret Odası Başkanı Şakir Işeri ve Meclis Üyeleri, Taşköprü Ticaret Odası Başkanı Murat Balcıoğlu ve Meclis Üyeleri, Eski Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Halil Öztosun, MÜSİAD Başkanı Mustafa Şensoy, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri, Disiplin Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda davetliler katıldı.
Düzenlenen iftarda konuşma yapan Başkan Fındıkoğlu, “Odalarımız ve Borsamızın Değerli Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkan ve Üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri, Disiplin Kurulu, Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz, Genel Sekreterlerimiz, Personelimiz, Basın Mensuplarımız… Her yıl düzenli olarak yaptığımız Müşterek Meslek Komiteleri Toplantımıza ve İftarımıza hoş geldiniz şeref verdiniz.
Mübarek günde amacımız, bir kaynaşma vesilesi olan müşterek toplantımızda, ilimizin ve ilçelerimizin temel sorunlarına değinip çözüm önerilerini dile getirmek, daha önceleri dile getirilen sorun ve çözüm önerilerini zinde tutmaktır.
Kastamonu Ekonomisinin büyük bir bölümüne yön veren ve ekonomide lokomotif görevi gören odalarımız yaptıkları ve yapacakları lobi faaliyetleri ile de ilimize yapılacak olan her türlü yatırımın öncüsü olmaktadır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl düzenlenen Ticaret ve Sanayi Şuralarında bu birlikteliğin sorun ve çözüm çıktılarını Ülkemizin siyasi ve bürokratik makamlarına ulaştırıyoruz.
Göreve geldiğimizden beri hammadde bakımından büyük zenginlikleri olan ilimizin iç dinamiklerini harekete geçirmek, bu hammaddeleri yerinde işlemek, işletmek gayretindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik daralmaya rağmen yılmadan ve usanmadan her fırsatta da bu düşüncelerimizi dile getiriyoruz.
Tüm misafirlerimizin ramazan ayını ve yaklaşan ramazan bayramını kutluyor, Milletimize, Devletimize, İlimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.